5 Elements of Nature Walk

“To be alive in this beautiful, self-organising universe – to participate in the dance of life with senses to perceive it, lungs that breathe it, organs that draw nourishment from it – is a wonder beyond words.” (Joanna Macy)


Slow down. Breathe. Smile.
Beweeg lekker buiten, in de natuur.
Voel de zon op je gezicht, de wind in je haren.
Luister naar de natuurgeluiden om je heen.
Dit is jouw momentje voor jezelf.
Ontmoet nieuwe mensen.
En wandel terug naar je eigen pad.
…. Met de 5 Elements of Nature Walk   

De 5 Elements of Nature Walk is een serie van vijf meditatieve wandelingen op goed bereikbare mooie plekjes in de Amsterdamse natuur, Zandvoort-aan-Zee, of de duinen-bos-strand bij Kennemerduincamping Bakkum. Het wandelen wordt afgewisseld met oefeningen en bewegingen met invloeden uit onder meer yoga, tai chi en shinrin-yoku, ademhalingsoefeningen en meditatie en is geïnspireerd door de Mind-Walk® methode.

Elke training ervaar je één van de 5 elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether (ruimte) in de natuur en in jezelf. De buitenlucht en de natuur geven je een moment van rust en ontspanning en brengen je lichaam en geest in balans.

De groep bestaat uit max. 6 personen en de training duurt 1,5 uur. Het is ook mogelijk om een losse training uit de 5-delige serie te volgen.

De trainingen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren wandelaar en ook prima geschikt als je herstellende bent van een burn-out, bij long-Covid klachten, of als bedrijfsfitness programma / team event.

Na afloop is er een kopje thee en bestaat de mogelijkheid om ervaringen met elkaar te delen. 

Jouw investering in jezelf:
Losse training €15
Serie van 5 trainingen €65
Elk seizoen start er een nieuwe 5 Elements of Nature Walk serie. Nieuwe data/locaties zullen hier worden vermeld. Leuk om je in de natuur op een training te ontmoeten!

Naar buiten gaan is eigenlijk naar binnen gaan. Loop terug naar jezelf en je eigen pad, ontspan, verbeter je gezondheid en fitheid en ervaar ruimte in een gemoedelijke en geborgen sfeer. 

%d bloggers like this: