Over Ons

“The big work of this century is to usher our reconnection to nature – there’s nothing else that matters more” (Thomas Berry)

Stillness in Nature wil jou inspireren om je op regelmatige basis (opnieuw) met de natuur, jezelf en het moment te verbinden. En hieruit diepe ontspanning, rust, nieuwe energie, creativiteit, inspiratie, vitaliteit en gezondheid te halen.

We organiseren kleinschalige shinrin-yoku workshops in de natuur, in Amsterdam en daarbuiten.

Onder begeleiding van een gecertificeerd shinrin-yoku gids ervaar je hoe je in de natuur kunt vertagen en je met al je zintuigen (weer) met de natuur kunt verbinden. Na afloop van de workshop weet je alles over shinrin-yoku en kun je de beoefening ervan in de natuur bij jou in de buurt voortzetten.

De workshops zijn zowel voor individuen als voor groepjes vriend(inn)en, familieleden, collega’s en teams.

Bekijk de agenda voor onze aankomende workshops en mini-retreats.

Geen geschikte datum/locatie gevonden? Neem dan contact met Stillness in Nature op, dan kunnen we samen de mogelijkheden onderzoeken voor jouw eigen shinrin-yoku workshop op een alternatieve datum/locatie.

Stillness in Nature werkt ook graag in co-creatie, om samen invulling aan een activiteit te geven!

Naast shinrin-yoku workshops biedt Stillness in Nature ook natuur/wandel coaching (‘outdoor life coaching’) sessies aan.

Met de natuur als inspiratie, spiegel en oneindige bron van inzichten, waar je tot rust komt en helderheid vindt, worden coachvragen op verfrissende wijze beantwoord.

Tijdens de natuurcoaching lopen we in alle rust samen een stukje op. Met jouw vraag en situatie als uitgangspunt. De natuur wordt actief betrokken in de sessies en biedt een schat aan inspiratie, metaforen en symboliek, die helpen om situaties ook in een ander perspectief te kunnen zien.

Door te vertragen en te verstillen, is er meer en sneller ruimte voor de kern van de situatie en vallen inzichten en antwoorden op hun plek. Wil jij vertragen, ontspannen en terugkeren naar jezelf en dat wat er voor jou echt toe doet?

Tot nieuwe inzichten komen in de natuur?

En je onderdompelen in de atmosfeer van het bos voor diepe ontspanning en gezondheid?

Doe dan eens mee met een begeleide shinrin-yoku workshop of een individuele natuurcoaching sessie (ook voor duo’s te boeken)!

Tot ziens in het bos?

Marjolein C. Groot
Founder Stillness in Nature

%d bloggers like this: