Over Ons

“The big work of this century is to usher our reconnection to nature – there’s nothing else that matters more” (Thomas Berry)

Stillness in Nature wil jou inspireren om je op regelmatige basis (opnieuw) met de natuur, jezelf, elkaar en het moment te verbinden. We organiseren kleinschalige shinrin-yoku workshops in de natuur, in Amsterdam en daarbuiten. De workshops zijn zowel voor individuen als voor groepjes vriend(inn)en, familieleden, collega’s en teams.

Daarnaast organiseert Stillness in Nature regelmatig outdoor (restorative) yoga sessies en yoga wandelingen (Mind-Walk). Los of in combinatie met een shinrin-yoku workshop (als mini-retreat). Net als shinrin-yoku is yoga ontstaan om verbinding te voelen met de natuur en de natuurlijke wereld. Outdoor yoga beoefening, in de frisse buitenlucht, omringd door groen en verse zuurstof geeft je een energy boost, verstrekt je immuumsysteem en prikkelt je zintuigen. Je ruikt de planten en bomen, geniet van het mooie uitzicht tijdens je asana’s en luistert naar de natuurgeluiden om je heen.

Bekijk de agenda voor onze aankomende workshops en mini-retreats, of neem, als je met Stillness in Nature je eigen shinrin-yoku workshop of mini-retreat (shinrin-yoku in combinatie met yoga) op een alternatieve locatie/plaats wilt organiseren, contact met ons op. Dan kunnen we samen de mogelijkheden hiervoor onderzoeken.

Stillness in Nature werkt ook graag in co-creatie, om samen invulling aan een activiteit te geven!

Behalve shinrin-yoku workshops en outdoor yoga, geeft Stillness in Nature ook Outdoor Life
Coaching sessies. Met de natuur als inspiratie, spiegel en bron van inzichten worden coach vragen op
verfrissende wijze beantwoord. Tijdens de Outdoor Life Coaching sessies lopen we samen een stukje
op. Met jouw vraag en situatie als uitgangspunt. De natuur wordt actief betrokken in de sessies en
biedt een schat aan inspiratie, meta  foren en symboliek die helpen om situaties ook in een ander
perspectief te kunnen zien. Door te vertragen en te verstillen is er meer en sneller ruimte voor de
kern van de situatie en vallen inzichten en antwoorden eerder op hun plek.Ben je op zoek naar een inner reset? Look no further.

Marjolein Van Goor
Oprichter
Stillness in Nature

%d bloggers like this: